Ondernemers in gesprek tijdens Politiek Café op 15 maart

geplaatst in: Nieuws | 0

De VVD Stede Broec organiseert, in samenwerking met de VVD Enkhuizen, een Politiek Café op vrijdag 15 maart. Ondernemers in gesprek met minister Micky Adriaansens van Economische Zaken & Klimaat en natuurlijk het publiek. Antoon Vreeker (Vreeker BV) en Dennis Koomen (Karel Bolbloemen) zijn uitgenodigd om hun verhaal te vertellen. Het evenement in Brouwerij De Werf te Enkhuizen start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur). Na afloop om 21.30 uur is er een gezellige netwerkborrel met het eerste drankje van de VVD. Iedereen is welkom.

“We zijn bij deze ondernemende Westfriezen uitgekomen, omdat zij het ondernemen met duurzaamheid en innovatie heel serieus nemen. Waarom politiek maken? Wij denken dat de ondernemers de politiek nodig hebben om te doen waar ze goed in zijn, namelijk ondernemen en innovatieve oplossingen bedenken”, aldus Joey leeuwinga, een van de organisatoren van het Politiek Café. Bedrijfsleven en politiek gaan met elkaar in gesprek. Grote bedrijven en het MKB willen veel, maar hebben daar vaak ook de overheid bij nodig. Denk aan het bevorderen van het vestigingsklimaat en het wegnemen van overbodige regeldruk.

Ondernemingen

Met een diepgewortelde passie voor vooruitgang en vernieuwing, omarmt Vreeker BV uit Hem een grenzeloze visie op ondernemen. De focus op duurzaamheid is niet alleen een streven, maar een verplichting die het bedrijf koestert. Bij Vreeker BV geloven ze in het creëren van een toekomst waarin duurzaamheid en comfort hand in hand gaan, en waar de inspanningen van vandaag de weg effenen voor een bloeiende wereld in de komende decennia.

Verduurzamen is omarmt door Karel Bolbloemen uit Bovenkarspel. Door nagenoeg gasvrij te zijn en volop in te zetten op innovatie op het gebied van grondstoffen en energieopslag is het bedrijf een van de duurzaamste tulpenbroeierijen van Nederland. Het bedrijf is ook maatschappelijk betrokken met een warmtenet in combinatie met een woonwijk door warmte-/​koudeopslag in Enkhuizen.

Gezellige avond

Het moet vooral een gezellige avond worden met leuke sprekers, netwerken en muziek. Heb jij een leuke vraag voor minister Adriaansens? Dan is dit jouw kans. Wel of geen lid van een politieke partij; het mag allemaal. Dit alles in een informele sfeer met na afloop een gezellige borrel om andere inwoners, ondernemers en politici te ontmoeten. Een gezellige avond om juiste deze groepen samen te laten komen.

Er is gekozen voor de locatie Brouwerij De Werf (Paktuinen 6, 1601 GD Enkhuizen). Een centrale locatie in Enkhuizen met een goede OV-verbinding en voldoende parkeergelegenheid (P+R Enkhuizen). De locatie is een goed voorbeeld van de SED-samenwerking tussen de VVD-fracties van Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland. 

Aanmelden

Tijdens de inloop kunt u genieten van een lekkere kop koffie of thee en uiteraard zijn er tijdens deze avond genoeg bitterballen aanwezig. Aanmelden kan via politiekcafe@vvdstedebroec.nl of een berichtje via social media. Meld je je aan? Dan is de eerste borrel van de organisatie. Hopelijk tot aanstaande vrijdag in Enkhuizen!